Error: Your upload path is not valid or does not exist: /home/psiholog/public_html/wp-content/uploads Reci mi to jasno - uvodne radionice u NLP - PSI SANO
PSIHOTERAPIJSKI, SAVJETOVALIŠNI I EDUKACIJSKI CENTAR

Reci mi to jasno – uvodne radionice u NLP

Reci mi to jasno – uvodne radionice u NLP

Vjerujem da ste se do sada imali prilike susresti s nazivom neurolingvističko programiranje ili skraćeno NLP, no jeste li se ikada zapitali na koji način biste vi osobno ili poslovno u svakodnevnoj komunikaciji možda mogli profitirati od njega, ili možda ne biste mogli? Možda se pitate postoji li i neka poveznica između NLP-a i današnjih novih suvremenih oblika komunikacije?

U najavi su radionice pod nazivom “Rapport na društvenim mrežama“.

Ova radionica namjenjena je svim zainteresiranim osobama i profesionalcima koji iz osobnih ili poslovnih razloga imaju potrebu biti u stalnom kontaktu i komunikaciji sa svojim korisnicima, poslovnim partnerima, pratiteljima, publikom i sl. uživo ili putem internetskih medija.

U ovoj jednodnevnoj radionici upoznat ćemo vas s osnovama NLP-a kao komunikacijskog obrasca, povezat ćemo ovaj visoko učinkoviti komunikacijski model s komunikacijom u digitalnom obliku i otvorit ćemo vam vrata u novi način razumijevanja i upravljanja komunikacijom, njezinim ishodima i u konačnici njezinim krajnjim uspjehom.

Voditeljica radionice je naša suradnica Magdalena Denona, NLP Trenerica i stručnjakinja za odnose s javnošću.

Upoznajte NLP kroz radionicu “Rapor na društvenim mrežama” i zajedno s nama otkrijte novi svijet komuniciranja i komunikacijskih tehnika.

Radionica će se održati u subotu, 24.11.2018. s početkom u 9 sati. Predviđeno trajanje radionice je 240 minuta. Cijena radionice po sudioniku je 150,00 kuna, a za studente je predviđen popust od 30%.

Svoj interes i motivaciju za radionicu možete prijaviti na e-mail adresu: psisano.coaching@gmail.com .

Veselimo se zajedničkom učenju i rastu,

vaš centar Psi sano